Tea Quiero

Thee met een vleugje vanille en zeste van sinaasappel, afkomstig uit Cederberg, een bergachtige streek in Western Cape (Zuid-Afrika).
Premium groene thee met gember en limoengras, afkomstig van de plantage van Thotulagalla (Sri Lanka) en met de grootste zorg met de hand geplukt op een hoogte van 1470m. 
Milde kamillethee gemaakt van gedroogde kamilleblaadjes, gekend omwille van hun kalmerende en andere gezondheidsweldaden. 
Verfrissende groene thee met citroenzeste en natuurlijk citoenaroma, afkomstig van de plantage van Thotulagalla (Sri Lanka) en met de grootste zorg met de hand geplukt op een hoogte van 1470m. 
Op meer dan 1000 meter, met de hand geplukte English breakfast zwarte thee afkomstig van de plantage van Harrington (Sri Lanka, Dimbula).
Groene thee met een vleugje jasmijn, afkomstig van de plantage van Thotulagalla (Sri Lanka) en met de grootste zorg met de hand geplukt in april en mei op een hoogte van 1470m.
Kwaliteitsvolle, op meer dan 1000 meter met de hand geplukte zwarte thee afkomstig van de plantage van Harrington (Sri Lanka, Dimbula). Een heerlijke verfissende thee met toetsen van zwarte en blauwe bessen en frambozen.
Op meer dan 1000 meter, met de hand geplukte Earl Grey thee afkomstig van de plantage van Harrington (Sri Lanka, Dimbula).
Naast premium koffie, schenken wij de liefdevolle fair trade thee van het merk: ‘Tea Quiero’. Zoals het Spaanse ‘Te Quiero' wat 'ik hou van jou' betekend. 

Dankzij de prachtige verpakking is elke kop thee een cadeautje. Hoogwaardige en biologische fair trade thee in een biologisch afbreekbaar theezakje. Het theezakje is zo ontworpen dat de thee alle ruimte heeft om alle natuurlijke smaken en aroma’s vrij te geven en om je volledig te laten genieten.

Contactgegevens

De Clercqstraat 73 H
1053AE Amsterdam

Telefoon: 020-7527818

Vind ons op social media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram