Catunambú

Catunambú is een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste hoge kwaliteit koffiebonen. De koffiebonen komen uit alle uithoeken van de wereld met een intens aroma, een uitzonderlijke smaak en versheid.

Het geheim van Catunambú-koffie? Zijn unieke aroma, intense smaak en uitzonderlijke karakter. Het resultaat van het ambachtelijke bereidingsproces, jarenlange ervaring en kennis waarbij zelfs de kleine details tellen om het perfecte resultaat te behalen. 

Catunambú wenst niet enkel koffie van topkwaliteit aan te bieden, zij streven er eveneens naar dat de koffiebonen waarmee gewerkt wordt van eerlijke en duurzame afkomst zijn. Zo zijn alle plantages gecertificeerd en steunen ze verschillende Café Mundi-initiatieven, een onderneming die in het leven werd geroepen om het onderwijs en de levensomstandigheden van de lokale koffieboeren te verbeteren.

Zo geniet je van een (h)eerlijke kop koffie als je bij Geknipte Bonen bent.

Contactgegevens

De Clercqstraat 73 H
1053AE Amsterdam

Telefoon: 020-7527818

Vind ons op social media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram