Artēgo Haircare

WEBSHOP

Artēgo
Good Society

In de ‘Good Society’ lijn zit alles wat je nodig hebt om je haar schoonheid te laten uitstralen. De haarverzorging bestaat uit zeldzame en kostbare crèmes die worden gekoesterd in de prachtige verpakkingen van de ‘Good Society’. Met ‘Good Society’ heeft Artēgo een fictieve, maar actuele sfeer van een metropool gecreëerd waar contrasten naast elkaar bestaan zonder te botsen. Met 7 schoonheidscodes en 7 simpele oplossingen voor prachtig haar.

Artēgo
Rain Dance

RAIN DANCE betekent CARE FOR BEAUTY, zorg en schoonheid, die de natuur creëert. Geïnspireerd door de natuur, die zich constant vernieuwt. Dankzij haar eeuwenoude en grenzeloze principes. De rijkdom die komt met vitale elementen, grenzeloze bronnen van herleving, transformatie, evolutie en schoonheid worden gevormd door de natuur. Een regenboog van geuren, kleuren en tinten in vorm en details. RAIN DANCE is het resultaat van onderzoek naar phyto-wetenschap. Met RAIN DANCE zijn echte productbehandelingen ontwikkeld met natuurlijke en gecertificeerde organische ingrediënten, die de beste balans tussen wetenschap en schoonheid weergeven. Ze zorgen voor een gezonde en krachtige haargroei; zachte geuren en cosmetische texturen.

Contactgegevens

De Clercqstraat 73 H
1053AE Amsterdam

Telefoon: 020-7527818

Vind ons op social media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram